O meni

Individualno i partnersko savjetovanje, grupe podrške (1) za žene i za one (2) s iskustvom razvoda.

Možda ćete steći dojam da sam usmjerena na partnerske odnose i razvod, no to je samo “začin” u boljem razumijevanju klijenata zbog vlastitog iskustva razvoda. Individualno savjetovanje namijenjemo je svima koji žele postići osobno zadovoljstvo, bolje razumjeti sebe i graditi sretne odnose.

Psihoterapeutkinja realitetne terapije pod supervizijom, pedagoginja, miriteljica i majka s iskustvom razvoda.

  • Vanjska sam suradnica Edulist,
  • Volonterka sam Centra za poremećaje hranjenja BEA u sklopu kojeg radim individualno savjetovanje s klijentima,
  • Voditeljica edukacija za nastavnike i stručne suradnike,
  • Certificirana sam miriteljica (Registar miritelja Republike Hrvatske),
  • Trenerica za vođenje edukativnih programa i voditeljica sam programa “Tko zapravo pobjeđuje” – prevencija kockanja kod mladih.

Ono što bih voljela da znate o meni je da sam uporna, hrabra, znatiželjna, vedra, komunikativna i direktna. Volim život, volim izazove, iz prepreka učim i na njima sam zahvalna. U slobodno vrijeme družim se s dragim ljudima, čitam knjige i gledam serije. Vjerujem da je svatko od nas sposoban biti sretan i da je sreću moguće dostići. Vjerujem da nismo žrtve okolnosti i da u svemu možemo napraviti da nam bude lijepo te da smo zadovoljni. Velike životne prekretnice nisu lake, no život se događa i ponekad ga ne biramo. Dozvolite mi da Vam pomognem u otkrivanju Vas samih i onoga što je za Vas najbolje.

Pitanja, komentare, prijedloge i upite možete mi slati putem obrasca: