Radionice i grupe podrške za žene

PRIJAVITE SE NA RADIONICU NA TEMU PARTNERSKOG ODNOSA I RADIONICU NA TEMU RAZVODA!

KADA, GDJE I ŠTO? Razvod, 10. listopada, od 17:30 do 20:30 sati, u Zagrebu, cijena 230,00 kn (upoznavanje, kratak uvod o razvodu: posljedice, faze oporavka, dijete u razvodu, rad na očekivanjima, percepciji i uvjerenjima, moje vrijednosti i sposobnosti, odnos s bivšim partnerom i djetetom; komunikacija).

Partnerski odnos, 12. 10., od 17:30 do 20:30 sati, u Zagrebu, cijena 230,00 kn (upoznavanje, kratak uvod o odnosima i partnerskom odnosu, rad na očekivanjima, percepciji i uvjerenjima, kako ostati u odnosu kada postane izazovno: biranje između odnosa i vrijednosti, odnos s partnerom; komunikacija; roditeljska i partnerska uloga, ponašanja, otkrivanje vlastitih potreba i načina na koje ih zadovoljavamo).

PRIJAVE NA E-MAIL sara.novak162@gmail.com

ŠTO JE GRUPA PODRŠKE?

Osobno mi je grupni rad vrlo drag jer je mjesto razmjene znanja, iskustva i povezivanja članica kroz naoko različite životne priče. U grupi članice, uz stručno vodstvo, dobivaju podršku i savjetovanje na određene teme i teme po želji članica. Grupe su do 10 članica i online ukoliko su članice izvan Zagreba. Za članice iz Zagreba koristi se prostor udruge.

Teme grupe podrške za žene (neovisno o ulozi majke i partnerskoj ulozi): uloga žene, samopouzdanje, samopoštovanje, stereotipi i predrasude, osobno zadovoljstvo, uloge i realizacija uloga, odnosi, očekivanja od sebe i drugih, uvjerenja, stres i svakodnevni problemi, opuštanje i prisutnost, roditeljstvo, partnerski odnos

7 susreta, 1.400,00 kn

Teme grupe podrške za razvedene majke: razvod i posljedice razvoda, nova životna okolnost i frustracije, uloga majke i odnos s djetetom, očekivanja društva i očekivanja od nas samih, percepcija i uvjerenja, odnos s bivšim partnerom, samopouzdanje, samosvijest i samopoštovanje

5 susreta, 1.000,00kn

Prijavnicu za uključivanje u jednu od grupa ispunite na sljedećoj poveznici https://s.surveyplanet.com/xx74pfa6 ili se za više detalja obratite ne e-mail: sara.novak162@gmail.com

ZADOVOLJSTVO GRUPOM PODRŠKE DOSADAŠNJIH SUDIONIKA:

  • “Nakon završetka ovog ciklusa znam da sam dobila mnogo više, zapravo nisam mogla ni zamisliti da ću dobiti ovo iskustvo koje jesam, strukturiranu, vođenu razmjenu životnih priča, vrlo upotrebljiv okvir teorije koji je podrška za stvaran svakodnevni proces kroz koji prolazimo, podršku, razumijevanje, sigurnu konfrontaciju sa samom sobom i neki svojim “nefunkcionalnim” uvjerenjima.” A.H.
  • “Dobila sam prijateljice, nevjerojatno hrabre snažne mame, sa svim oscilacijama koje su neminovno dio nas i čine da rastemo, na nerijetko bolan način, ali i kroz smijeh i radost što imamo nekoga s kim možemo, bez osude i straha, podijeliti svoju priču.” I.I.
  • “Kroz radionice smo imali priliku naučiti o mnogim temama koje su za mene jako korisne. Uloga majke, potrebe svakog čovjeka, djeteta, razumijevanje istih, očekivanja, odobravanja. A sve te teme su bas jako povezane sa našim emocijama i stanjima. Naučila sam kako ih razumjeti.” A.F.
  • “Pružena mi je podrška i razjašnjenje emocionalnih procesa koji se odvijaju u nama.” A.T.
  • “Sa svime sam zadovoljna, ne namećeš svoje mišljenje niti kritiziraš ili objasnjavaš zašto nešto nije ili je dobro. Sve je bilo lijepo koncipirano i potkrijepljeno sa stručne strane. Bilo mi je baš zadovoljstvo sudjelovati u tom procesu.” M.M.

1 thought on “Radionice i grupe podrške za žene

Comments are closed.