Podrška za razvedene

Želim sudjelovati

Grupa podrške odvija se u malim grupama, online putem ukoliko su polaznici izvan Zagreba. Jednom tjedno, u trajanja od 1.5 sata. Grupa podrške je osnažujuća i pod stručnim vodstvom u kojoj se polaznici povezuju, razmjenjuju iskustva i podržavaju.

Savjetovanje za razvedene roditelje, u paru: usklađivanje i prepoznavanje vlastitih i tuđih potreba s ciljem izgradnje zdrave okoline za dijete. U središtu odnosa razvedenih roditelja je dobrobit djeteta koja često padne u drugi plan zbog gubitka partnerske uloge koji nastaje razvodom.

Za više detalja obratite se putem e-maila: sara.novak162@gmail.com

ZADOVOLJSTVO GRUPOM PODRŠKE DOSADAŠNJIH SUDIONIKA:

  • “Nakon završetka ovog ciklusa znam da sam dobila mnogo više, zapravo nisam mogla ni zamisliti da ću dobiti ovo iskustvo koje jesam, strukturiranu, vođenu razmjenu životnih priča, vrlo upotrebljiv okvir teorije koji je podrška za stvaran svakodnevni proces kroz koji prolazimo, podršku, razumijevanje, sigurnu konfrontaciju sa samom sobom i neki svojim “nefunkcionalnim” uvjerenjima.” A.H.
  • “Dobila sam prijateljice, nevjerojatno hrabre snažne mame, sa svim oscilacijama koje su neminovno dio nas i čine da rastemo, na nerijetko bolan način, ali i kroz smijeh i radost što imamo nekoga s kim možemo, bez osude i straha, podijeliti svoju priču.” I.I.
  • “Kroz radionice smo imali priliku naučiti o mnogim temama koje su za mene jako korisne. Uloga majke, potrebe svakog čovjeka, djeteta, razumijevanje istih, očekivanja, odobravanja. A sve te teme su bas jako povezane sa našim emocijama i stanjima. Naučila sam kako ih razumjeti.” A.F.
  • “Pružena mi je podrška i razjašnjenje emocionalnih procesa koji se odvijaju u nama.” A.T.
  • “Sa svime sam zadovoljna, ne namećeš svoje mišljenje niti kritiziraš ili objasnjavaš zašto nešto nije ili je dobro. Sve je bilo lijepo koncipirano i potkrijepljeno sa stručne strane. Bilo mi je baš zadovoljstvo sudjelovati u tom procesu.” M.M.